My Cart  0 item(s)

Canada Goose Jackor Billigt Blogg

SUNDAY 04 DECEMBER, 2016 | RSS Feed

varför jag valde det här märket – canadagoose

by Canada Goose Jacka Rea | post a comment


företaget grundades 1957 av sam tick, enligt den ursprungliga namn i metro sportkläder ltd. det ursprungliga företaget ull västar, regnrockar, snöskoter kostymer och andra ytterkläder kläder innan det skapade det är fyllda västar i början av 1970 - talet.
i början av fyllda ytterkläder, metro sportkläder inriktas på att göra tunga parkas för kanadensiska rangers, polis departement, kommunalanställda och miljöministeriet.
david reiss sam tick svärson köpte företaget under 1980 - talet och officiellt registrerat sitt ner fyllda parkas under namnet "snö goose", men när det gäller lanseringen i europa detta namn var registrerade i europa, de produkter som var registrerade som "canadagoose", märket som vi känner och älskar.
- hans son, dani reiss anslöt sig till företag under 1997 och blev vd: n under 2001.sedan 2001 har företaget sett en enorm tillväxt uppgå till omkring 4% per år.canadagoose, med stöd av sin investering från investmentbolaget bain capital, har förbundit sig att hålla tillverkningen i kanada, Köpa Canada Goose Jacka snarare än på sin tillverkning till asien till lägre kostnader för arbetskraft som många andra företag.alla hittills canadagoose beklädnadsprodukter fortfarande sker i kanada
- roger edwards är enig om att risken är värt det.han har tillverkat i kanada kläder sedan 1980 - talet, som ursprungligen för sin egen eponymous klädlinje och nyligen i parker kanada ursprungliga, en linje av märkesvaror ytterkläder för parker kanada.canadagoose bärs av forskare som arbetar inom forskning stationer på nordpolen och regissörer på plats i naturen.företagets första genombrott kom 2004 när den parkas dök upp i den ekologiska action film, i övermorgon.det är ytterkläder val för kändisar som sträcker sig från daniel craig att hugh jackman och emma sten.
många kändisar har setts i canadagoose kläder, även om canadagoose erbjuder inte reklam.canadagoose tror att dela ut hundratals canadagoose jackor varje år till kändisar i kallt väder filmfestivaler samt tillhandahåller canadagoose jackor till dörrvakter på fina hotell och som uppfyller särskilda krav från hollywood.
canadagoose produkter också bäras av forskare och arbetstagare i avlägsna regioner, kallt väder.canadagoose kläder leverans canadagoose parkas för personer som deltar i förenta staterna - programNews for Thursday 24 November, 2016


View all news for Thursday 24 November, 2016 on one page
Recent News
News archive