My Cart  0 item(s)

Canada Goose Jackor Billigt Blogg

TUESDAY 17 NOVEMBER, 2015 | RSS Feed

Canada Goose Jacka Trillium Parka Dam

by Canada Goose Jacka Rea | post a comment

CHATEAU parkans framsida
Canada Goose Jacka Trillium Parka Dam Enkelt, men ändå klassisk stil gör detta till en gå-vinter täck för män. Med en hög TEI-rating och en löstagbar coyote päls huv, Chateau parkans framsida ger traditionella Canada Goose vid kall väderlek. Vid samma tid, fräs, mer modern passform och främre knappen detaljer ger det en modern, urban look.
Canada Goose har åtagit sig att tillhandahålla världens produktion av de bästa, extrem kyla i vinter.

I Kanada under de senaste 50 åren har varit i den tillverkning av innovativa högkvalitativa täck -- från forskningsanläggningen i Antarktis till kanadensiska Arktis, och sedan till New York, Stockholm, Milano, Toronto och Tokyos gator, folk bär sina kläder, eftersom ett gott rykte för sina produkter i kvalitet, funktion och stil.

De isolerande, högteknologi och reseinspiration täck kommer under olika skydd av miljön från den extrema kylan i Antarktis till dig -- att förändringens vindar finns, alla människor bara bära dem en produkt kommer att tala om för dig, deras produkter aldrig kommer att svika dig.

 

 

Canada Goose är rotad i de nordligaste delarna av Arktiska expedition, och berget Qomolangma. I Antarktis forskning, oljeborrning plattform och andra kalla jordar, Canada Goose är människors överlevnad. Endast de som förstår den verkliga innebörden av "extrema" miljön att människor förstår att varje produkt kan uppfylla kraven i Canada Goose.


News for Wednesday 11 November, 2015


View all news for Wednesday 11 November, 2015 on one page
Recent News
News archive